Actueel

Laatste nieuws
Biënnale Venetië – Elements of Architecture – Rem Koolhaas

Biënnale Venetië – Elements of Architecture – Rem Koolhaas

01-11-2014

Biënnale Venetië – Elements if Architecture 2014 is door Rem Koolhaas ontworpen en gerealiseerd. Alle hoofd elementen van de architectuur zijn de basis geweest voor deze zeer uitgebreide en uitzonderlijk gedetailleerde editie van de Biënnale welke als meest prestigieuze architectuur tentoonstelling in de wereld geldt. Fantoni heeft op twee speciale plaatsen in het geheel een bijdrage geleverd. Direct bij de hoofd entree is de bijzondere ‘bibliotheek tafel’ gemaakt door Fantoni. In het ‘element WALL’ is door Fantoni een akoestische wand (geluidsabsorberende wandbekleding) gemaakt. De Biënnale heeft gedurende de lange looptijd een record aantal bezoekers getrokken van over de hele wereld.

Biennale-2014-Koolhaas-01 Biennale-2014-Koolhaas-02 Biennale-2014-Koolhaas-03 Biennale-2014-Koolhaas-04 Biennale-2014-Koolhaas-05 Biennale-2014-Koolhaas-08